ГЕРГЬОВДЕН В МАКЕДОНИЯ-ОХРИД - цени от 27 евро закуска и вечеря в 4* хотел Sileks

Къщи за гости Тинтява и Невена Боженци


ново ново ново !!!
Къщи за гости Тинтява и НевенаКъщи за гости Тинтява и Невена
Къде се намират: В архитектурно-историческия резерват Боженци, на 15 км от гр. Габрово и на 201 км от гр. София. Местността е известна с богатото си историческо наследство и непокътната природа.

Стаите:

Къща Тинтява има неповторим архитектурен облик и разполага с 2 комфортно обзаведени стаи и едно ателие със собствен кухненски бокс. На първия етаж се намира просторна механа с камина. Тя е обзаведена в типичен български стил и разполага с всичко необходимо за едно истинско празненство. В нея гостите на къщите ще имат възможност да опитат екологично чисти продукти и да се насладят на традиционни български гозби.

Къща Невена е запазила изцяло боженските традиции и разполага с 1 стая, обзаведена в битов стил, и 1 ателие. Стаите имат собствен санитарен възел и са оборудвани с телевизор и Интернет. Механата е разположена на първия етаж и има собствена камина, пред която можете да изпиете чаша вино с приятели.


Тинтява и Невена са със запазен автентичен вид. Покрити с каменни плочи и изпълнени с уют и топлина, къщите са запазили духа на поколения българи, живели в Боженци векове наред. Ще бъдете впечатлени и от прекрасния двор на двете къщи. С разцъфването на цветята през пролетта градината се превръща в  истинска живописна картинаЦени за настаняване

Валидни от 01.10.2012г. до 31.12.2012г.

Двойна стая – 97 лв. на ден.
Ателие – 136 лв. на ден.
Наем на къща Тинтява – 280 лв. на ден.
Наем на къща Невена – 190 лв. на ден.


Цената   е   в   лева   за   помещение   и   включва:  1  нощувка,  закуска, ползване  на  паркинг, туристическа  такса  и  застраховка.**не се допускат домашни любимци.
Къщите си запазват правото да променят обявените цени за национални и други празници.

22.10

A


Резервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.