от 11 до 18 юни офисът на Делмондо ще бъде затворен поради ангажименти в чужбина. Моля пишете ни или ни се обадете!

Хотел Петрелийски 3*, с.Огняново
старинен СПА уют!

 

 www.hotelpetreliiski.info

Къде се намира: с.Огняново, югозападна България, на 200 км от София и на 8 км от Гоце Делчев. Лещен е на 8 км от комплекса. Със пецифичния си чар, но обновени и запазили автентичен стил, възрожденски къщи. Архитектурният резерват Ковачевица е на 16 км от комплекс Петрелийски и е възрожденско и архитектурно средище, църквата Свети Никола (1847 г.) и интересните археологически и природни обекти в близост до с. Огняново Калоянските скали, Кози камък, Тъмната гора, Синия вир.
На 20 км се намира най-дългата пещера в Дъбраш - Маноиловата дупка.

Стаите: Комплекс Петрелийски разполага с 8 стаи, 8 апартамента, ресторант и басейн с минерална вода. Във всички стаи и апартаменти има автентични рисунки в стената. Обзавеждането е в старинен стил, пода в стаите е изпълнен с каменни плочи, а баните са изцяло в камък, което дава усещането за близост с природата, съчетано с лукс. Стаите са със самостоятелни бани с вани, кабелна телевизия и обширна тераса. Апартамените са 70 кв.м.: стая спалня, стая с две легла и тераса. Обурудвани са с камини и вани (в апртаментите на 3-тия етаж ваните са с тангентор), кабелна телевизия, интернет връзки, обширни тераси с красив изглед към река Канина, която тече до самия комплекс.

Ресторанти & барове: Ресторанта разполага с 180 места, чудесна кухня и музика.

Спорт / Забавления: Водата е минерална (35˚ С) с доказани лечебни свойства. Лекува заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, гинекологични, бъбречно-урологични и жлъчно-каменни заболявания.
Вид стая

Цена

Двойна стая
(две единични легла или спални)

98.00 лв.

Апартаменти 1-ви етаж
(стая-спалня, стая-две легла и хол)

170.00 лв.

Апартаменти 2-ри етаж
(стая-спалня, стая-две легла, хол и тераса)

180.00 лв.

Апартаменти 3-ти етаж
(стая-спалня, стая-две легла,
хол, тераса, тангенторна вана и камина)

190.00 лв.


Цената включва: нощувка, закуска, вечеря, басейн и шезлонг, услугите на СПА центъра (сауна, парна баня, турска баня), курортна такса и туристическа застраховка.

*Дете на допълнително легло в двойна стая - 30.00 лв.

**Стаите в апартаментите не са преходни! 

12/11/АРезервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.