ранни записвания до 31 март - до 30 % намаление

Почивка в ИТАЛИЯ, ПУЛИЯ '2016 - ХОТЕЛ NICOTEL PINETO 4*
Въздушен транспорт


Топ цена: 770 лв със самолет за 8 дни!
Отстъпки за ранни записвания до 07.03!


ПОЧИВКА В ИТАЛИЯ, ПУЛИЯ '2016 - ХОТЕЛ NICOTEL PINETO 4*

Отстъпки за ранни записвания до 07.03.2016 г.!


София – Бари – Матера – Алтамура – Алберобело – Локоротондо – Кастел дел Монте – Бари – Мартина Франка – Остуни – Отранто – Лече – Таранто – Мандурия – Бари – София


 

Хотел Nicotel Pineto 4* - http://www.nicotelhotels.com/hotel-taranto/taranto.html


Местоположение: Nicotel Hotel Pineto 4* се намира на тихо място, сред много зеленина, в близост до пясъчните плажове на Кастелана Марина и основните исторически, артистични и културни забележителности на областите Пулия и Базиликата.
Хотелът e само на 32 км. от центъра на историческия град Таранто, на 26 км. от Масафра – природния парк в региона „Terra delle Gravine”, на 52 км. от Гроталие, известен със своята керамика, на 50 км. от Матера и характерните за него „каменни къщи”, част от световното културно наследство на ЮНЕСКО от 1993 г.
Хотелът: Nicotel Hotel Pineto 4* предлага спокойна атмосфера и е само на няколко стотин метра от златистите плажове на Йонийско море. Хотелът се намира на 2 км. от собствен пясъчен плаж, до който се стига с безплатен транспорт през целия ден или пеш за около 30 минути разходка през курорта, заобиколен от зеленина, частни вили и спокойствие. Чадъри и шезлонги на плажа и около басейна са безплатни.
Ежедневно през летните месеци се организират различни забавления за деца от 4 до 11 години в миниклуба на хотела.
Стаите: Nicotel Hotel Pineto 4*  разполага с 90 стандартни и 24 супериор стаи, както и стаи за хора в неравностойно положение, като повечето от стаите имат балкон.
Големите и удобни 114 стаи с гледка към басейна и боровите дръвчета са обзаведени в съвременен стил и са оборудвани с всички екстри за своята категория.
Стандартните стаи са обзаведени със спални или две единични легла, разполагат с модерни и удобни мебели и имат: телевизор, централен климатик, баня с вана или душ, директен телефон, малък хладилник. Малки домашни любимци са позволени в стаята.

ПРОГРАМА:

Ден 1 София - Бари

Отпътуване в 19:00 ч. от Терминал 1 на летище София с директен чартърен полет за Бари. Кацане на летището в Бари в 19:15 ч. Трансфер до хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 2 Матера - Алтамура

Закуска. Информационна среща. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
По желание и предварителна заявка екскурзия до Матера и Алтамура.
Отпътуване за Матера – мъртвият град, известен в целия свят като естествен декор на много филми. Матера е избрана за eвропейска столица на културата за 2019 г. заедно с Пловдив. Посещение с местен екскурзовод на пещерния град и каменните пещерни църкви с уникални византийски фрески, обявен от ЮНЕСКО за световно културно наследство. Този старинен град е създаден в скалисто възвишение. Многобройните естествени пещери в Матера са били първите къщи на древните обитатели още преди 9000 г. пр. Хр. Жилищата са били издълбавани едно над друго в самата скала. Покривът на дадена къща може да се явява път, стълбище, градина или под на друга къща.
Посещение на Алтамура. Разглеждане на историческия център и неговите 200 "claustri" – малки квадратни дворчета, около които са разположени домовете с характерни арки, сводове, тераси. Впечатляващата катедрала е единствената църква на Пулия изградена по волята на Фридрих II. Алтамура е известна с хляба си от твърда пшеница с лук, маслини и гъби от Мурджа. Това е фокачата на Алтамура. Възможност за дегустация на хляба, включена в цената.

Ден 3 Алберобело - Локоротондо
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
По желание и предварителна заявка екскурзия до Алберобело и Локоротондо.
Отпътуване за Алберобело – посещение на приказната столица на трулите, където буквално ще се пренасете в света на детските приказки. Трулите са малки бели къщички с конусовидни покриви от варовик. Градени без всякаква спойка, те наподобяват по форма ескимоските иглу. В близост до главния площад се намира църквата "Санта Лучия", както и градският музей "Територио". Музеят ще ви изуми, защото той е направен от 10 трули обединени в едно. В музея ще видите историята на създаването на трулите и как хората са живеели в тях в миналото. Алберобело има и други по-малки музеи, по-интересните от тях са Музеят на виното и Музеят на зехтина.
Локоротондо е една от 36-те най-красиви общини в Италия. Градът е записан в Книгата на рекордите на Гинес заради петте гласни "о" в името си. Това е град на балконите. Всички балкони си имат номера. Градът е известен със своите вина и кръгъл исторически център, от където градът е получил името си, означаващо "кръгло мястото". В цената е включена дегустация на местни вина и сладки.

Ден 4 Кастел дел Монте - Бари
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
По желание и предварителна заявка екскурзия до Кастел дел Монте и Бари – столицата на област Пулия.
Отпътуване за крепостта "Кастел дел Монте", обявена от ЮНЕСКО за световно културно наследство. Построена е от императора на Свещената римска империя Фридрих II в периода между 1240 и 1250 г. Съгласно замисъла на императора замъкът е натоварен със силно символическо значение. Той е уникален образец на средновековна военна архитектура.
Отпътуване за Бари – пристанище и областен град. Бари е бил римски град, по-късно византийски, а през 1071 г. е завладян от норманите. От 1324 г. до 1558 г. е независим град, а след това е присъединен към Неаполитанското кралство. Посещение на стария град. Там се намират всички известни забележителности, а плетеницата от улици и пресечки носят свой особен дух. Катедралата "Св. Савин" е построена в края на 12 век в романски стил. През 18 век интериорът и фасадата на катедралата са променени в бароков стил. Базилика "Св. Никола" е осветена през 1087 г., но остава незавършена до 1197 г. Тя е едно от най-големите постижения на романската архитектура в Пулия. В базилика интерес представляват картината "Богородица със светци" на Виварини от 1476 г., гробницата на Бона Сфорца, съпругата на Сигизмунд ІІ от Полша и последна дукеса на Бари (1558 г.), и мраморният епископски трон. В църквата се пазят и мощите на св. Николай – закрилник на моряците, затворниците и децата. Възможност за дегустация на "Фокача" ,  "Панцерото" , кнедли и вино, местно производство. Свободно време.
Доплащане на място: 6 EUR (5 EUR входна такса за Кастел дел Монте + 1 EUR за билет с автобус до хълма).

Ден 5 Мартина Франка - Остуни

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
По желание и предварителна заявка екскурзия до Мартина Франка и Остуни.
Отпътуване за посещение на Мартина Франка – елегантен град, намиращ се в пленителната долина Итрия. От 1975 г. градът е домакин на годишния летен фестивал "Festival Della Valle d'Itria". Типичният старинен град е прекрасен пример за бароковото изкуство със своите малки алеи, бели тесни улички, дворци и величествени монументални църкви. Ще имате възможност да разгледате стария град, двореца "Палацо Дукале" и катедралата "Св. Мартин". В цената е включена дегустация на местни деликатеси от месо и вина.
Следобед отпътуване за Остуни – "Белият град": катедралата и средновековния град. Създаден през неолита, подобно на едър диамант в пред-италианската си история Остуни преминава от едни ръце в други средно веднъж на всеки сто години.

Ден 6 Отранто - Лече
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
По желание и предварителна заявка екскурзия до Отранто и Лече – един от най-красивите градове на Южна Италия.
Посещение на Лече, наречен "Флоренция на Пулия" и известен с бароковата си архитектура. Според легендата градът съществува още от античността, когато е носил името Сибар. По-късно е завладян от липигииците, а то тях го завлявяват римляните през 3 в. пр. Хр., които му дават името Липия. По времето на император Адриан Лече е преместен 3 км. на североизток и получава името Личея. След краха на Западната Римска империя Лече е превзет от остготския крал Тотила. След това за пет столетия Лече е върнат на Източната Римска империя – Византия. Норманите завладяват града през 11 в. и по-късно е присъединен към Кралство Сицилия.   Интересни забележителности в Лече са: Катедралата, Епископският дворец, църква "Св.Йоан Кръстител", дворецът "Седжо", църквата "Богородица на благодатта", градската крепост, църквата "Свети кръст", Дворецът на управата, църквата "Св. Ангел", църквата "Св. Клара", Областният музей, църквата "Св. св. Никола и Катлад", Римският амфитеатър. По време на разходката ще имате възможност да опитате местни продукти и маслинено олио.
Посещение на Отранто. Отранто се отличава най-вече със своя замък, послужил за заглавие и вдъхновение на първия готически роман в историята "Замъкът на Отранто" на английския писател Хорас Уолпоул, както и с катедралата с една от най-красивите подови мозайки на цялото наше Средновековие. Свободно време.

Ден 7 Таранто - Мандурия

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
По желание и предварителна заявка екскурзия до Таранто и Мандурия с дегустация на световноизвестното вино Primitivo di Manduria.
Отпътуване от хотела за Таранто. В древността градът е бил единствената колония, основана от Спарта през 706 г. пр. Хр. Гръцките колонисти от Спарта нарекли града с името на митологичния герой Тарас, докато римляните го нарекли Тарантум. Таранто в древността бил свързан с Рим чрез най-стария път в Италия "Виа Апия". Той бил изграден на полуостров, върху останките на гръцкия град, от който се запазили само няколко руини, включително част от градската стена, две колони на стар храм и няколко гробници. По време на обиколката  ще се разгледат: крепостта "Сант Анджело", подвижния мост, свързващ двете пристанища, катедралата "Св. Каталдо" и Националният археологически музей МАРТА.
Посещение на Мандурия. Градът е считан за един от важните центрове на античната култура на месапите. Според Херодот те произлизат от Крит. Мандурия е известна с производството на вино "Примитиво ди Мандурия". Посещение на музея на виното "Примитиво ди Мандурия", където ще видим примери за антични еноложки техники, разказани чрез инструментите, които обясняват технологичната еволюция. Събрани са и инструменти и предмети от бита, старинни рамки, легла и матраци пълни с листа от царевица. Интересната етнографска изложба, се фокусира върху живота и обичаите на някогашното селско общество. Дегустация и възможност за закупуване на вино.

Ден 8 Бари - София
Закуска. Трансфер до летище Бари. Отпътуване за София в 10:30 ч. Кацане на летище София в 12:45 ч.ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ:

20.05.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

770.00 лв.

27.05.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

770.00 лв.

03.06.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

800.00 лв.

10.06.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

800.00 лв.

17.06.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

820.00 лв.

24.06.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

820.00 лв.

01.07.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

840.00 лв.

08.07.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

840.00 лв.

15.07.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

860.00 лв.

22.07.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

860.00 лв.

29.07.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

860.00 лв.

05.08.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

930.00 лв.

12.08.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

930.00 лв.

19.08.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

970.00 лв.

26.08.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

970.00 лв.

02.09.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

950.00 лв.

09.09.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

860.00 лв.

16.09.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

860.00 лв.

23.09.2016

ПОТВЪРДЕНА ДАТА

има места

790.00 лв.

 


ЦЕНАТА  Е В ЛЕВА НА ЧОВЕК  ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет София - Бари - София за директен чартърен полет с авиокомпания "Mistral Air"  с включени летищни такси

Багаж: чекиран до 15 кг. и ръчен до 5 кг. с размери 55х35х25 см

Трансфер летище - хотел - летище

7 нощувки със закуски и вечери с включени ¼ л вино и ½ л вода по време на вечерята

Транспорт от и до плажа

Чадър, 1 шезлонг и 1 плажен стол на плажа за всяка стая

Чадъри и шезлонги на басейна

Анимация от 1 юли до 2 септември

Музикални вечери от 20 май  до 31 септември

Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"

Представител на туроператора, владеещ български, за целия престой


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Такса гориво и вредни емисии  - обявява се 21 дни преди полета и стойността ѝ зависи от промяна на цената на горивото или съотношението долар/евро спрямо 27.10.2015 г.

Общинска такса - към момента няма обявена общинска такса. Размерът й се определя едностранно от общината.

Допълнителен шезлонг на плажа (заплаща се на място): 5 EUR на турист на ден или 28 EUR на турист за седмица

Допълнителен плажен стол (заплаща се на място): 3 EUR на турист на ден или 17.50 EUR на турист за седмица

Допълнителни екскурзии

Разходи от личен характер


НАСТАНЯВАНЕ- ЦЕНА НА ЧОВЕК:

20.05.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

770 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

770 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

622 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

714 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

975 лв.

 

27.05.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

770 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

770 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

622 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

714 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

975 лв.

 

03.06.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

800 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

800 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

652 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

744 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1005 лв.

 

10.06.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

800 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

800 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

652 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

744 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1005 лв.

 

17.06.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

820 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

820 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

672 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

764 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1025 лв.

 

24.06.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

820 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

820 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

672 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

764 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1025 лв.

 

01.07.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

840 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

840 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

671 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

777 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1046 лв.

 

08.07.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

840 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

840 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

671 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

777 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1046 лв.

 

15.07.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

860 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

860 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

691 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

797 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1066 лв.

 

22.07.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

860 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

860 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

691 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

797 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1066 лв.

 

29.07.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

860 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

860 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

691 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

797 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1066 лв.

 

05.08.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

930 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

930 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

749 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

862 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1135 лв.

 

12.08.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

930 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

930 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

749 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

862 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1135 лв.

 

19.08.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

970 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

970 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

789 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

902 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1175 лв.

 

26.08.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

970 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

970 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

789 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

902 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1175 лв.

 

02.09.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

950 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

950 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

762 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

854 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1115 лв.

 

09.09.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

860 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

860 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

712 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

804 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1065 лв.

 

16.09.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

860 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

860 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

712 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

804 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

1065 лв.

 

23.09.2016 г.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая със спалня (не се гарантира)

790 лв.

Nicotel Pineto 4*

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира)

790 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 1-во/2-ро дете (2-11.99 г.)

642 лв.

Nicotel Pineto 4*

Допълнително легло в двойна стая за 3-ти / 4-ти възрастен

734 лв.

Nicotel Pineto 4*

Единична стая

995 лв.

 ДОПЛАЩАНИЯ:

Горивна такса (доплаща се задължително) – информация за горивната такса се получава до 21 дни преди датата на заминаване

0.00 лв.

Обяд с включени ¼ л вино и ½ л вода на турист за целия престой

96.00 лв.

Екскурзия до Матера и Алтамура на български език при минимум 20 записани туристи

от €21.00 до €42.00

Екскурзия до Алберобело и Локоротондо на български език при минимум 20 записани туристи

от €19.00 до €38.00

Екскурзия до Кастел дел Монте и Бари на български език при минимум 20 записани туристи

от €27.00 до €54.00

Екскурзия до Мартина Франка и Остуни на български език при минимум 20 записани туристи

от €24.00 до €48.00

Екскурзия до Лече и Отранто на български език при минимум 20 записани туристи

от €27.00 до €54.00

Екскурзия до Таранто и Мандурия на български език при минимум 20 записани туристи

от €21.00 до €42.00

За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия

0.00 лв.

Пълноцветен пътеводител за Италия на български език на National Georgraphic (399 стр.)

24.90 лв.

 


ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:
Резервации: депозит - 300 лв. на турист; Доплащане: до 21 дни преди датата на отпътуване.

Анулации: до 60 дни преди датата на полета: без неустойка; от 60 до 31 дни: 100 лв.; от 30 до 22 дни: 300 лв.; под 22 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сума.

Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

Хотел Nicotel Pineto 4* се намира на тихо и спокойно място, сред много зеленина, на около 1,5 км от пясъчните плажове на Кастеланета Марина. Собственият плаж на хотела се намира на 2 км, осигурен е безплатен шатъл по разписание за гостите на хотела. За всяка стая са предвидени чадър, шезлонг и плажен стол на плажа. Плажът е охраняем и работи от 08:00 до 19:00 ч. Хотелът разполага и с два басейна – вътрешен и външен. Туристите могат да се възползват от безплатни чадъри и шезлонги на басейна. За приятното прекарване през горещите дни на плажа се предлага анимация от 5 юли до 15 септември. От рецепцията могат да се наемат велосипеди и автомобили. Около хотела има няколко магазина, вкл. хранителен, ресторантче, фризьорски салон, аптека, плод-зеленчук. Центъра на градчето е на десетина минути пеш през приятен квартал с красиви летни къщи.  От Кастеланета Марина може да с отиде с автобус до близкия град Таранто на цена 3,5 € в  посока. Стаите са големи и удобни, с изглед към басейна или боровата гора, оборудвани с централен климатик, телевизор, баня с вана или душ, сешоар, малък хладилник. Не всички стаи са с балкон и дори при заявка, такъв не може да се гарантира.

Изхранването в хотела става на база стая, т.е. всички туристи в една стая трябва да са на един и същ пансионат!


МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ:

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.


ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ:

Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.


Екскурзията се провежда при минимум 100 записани туристи.
02/03/А

/3


Резервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.