резервирайте Вашия празник, почивка, хотел

о-в САРДИНИЯ - чартърна програма Лято 2016
 Въздушен транспортCLUB VALTUR COLONNA BEACH 4*

 8 дни, 7 нощувкиCLUB VALTUR COLONNA BEACH 4*

Комплексът е идеално място за спокоен отдих, включително и за семейства с деца. Предоставя възможност и за редица спортни дейности, вечерни шоута и музика на живо, но основното му предимство е плажът с фин бял пясък, от който се открива една от най-живописните гледки по италианското крайбрежие, а цената включва ползването на чадър и шезлонги. Плажът е много голям, а непосредствено до него има и достатъчно зелена територия, където също има изнесени чадъри и шезлонги за гостите, които предпочитат почивката върху зелена площ. Плажът се почиства няколко пъти седмично. Благодарение на разположението му, от по - голямата част на територията му се открива пълен или частичен изглед към морето. Издържан е в по - консервативен стил, типичен за Сардиния, а вътрешното обзавеждане е в пастелна гама. Стаите са просторни и уютни. Територията на хотела е добре поддържана, чиста и приятна. Храната е типично италианска, закуската е континентална. Обядите и вечерите предлагат разнообразие от месни ястия, салати, паста и лацаня. На разположение на гостите има и пица бар до плажа. По време на храненията е включена консумация на вода, а по време на вечеря се включва и консумация на вино.

Хотелът е и със стратегическо местоположение, което позволява лесно опознаването на заобикалящата го природа и археологическите забележителности на острова. На 2 мин. от хотела има автобусна спирка. Държавният автобус оперира от началото на юни и осигурява лесен достъп до гр. Олбиа и градчето Голфо Аранчи.

Възможно е организиране на дайвинг, което ще ви позволи да надникнете към красивите цветове на залива Tavolara – ще бъдете придружавани от професионални инструктори.Чартърни полети от София в неделя от 01.05 до 19.06 и от 04.09 до 09.10 /7 нощувки/

ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ!!!

Тръгване от: София

Дати на отпътуване: 11.09.2016, 18.09.2016, 25.09.2016, 02.10.2016, 09.10.2016


STOP SALE - полет на 19.06

STOP SALE - полет на 04.09ПРОГРАМА:

Ден 1: Чартърен полет на „BH Air ” София (Терминал 1) – летище Олбия/Сардиния. Трансфер до избрания хотел  в регион Олбия - Порто Черво  на североизточното крайбрежие на острова (базовият хотел Club Valtur Colonna Beach 4* се намира само на 20 минути от летището) и настаняване. Нощувка.
Ден 2 - 7:  Закуска в хотела. Свободно време или екскурзия (срещу допълнително заплащане). Нощувка.
Ден 8:  Закуска в хотела. Освобождаване на стаите до 15:00 за  базовиия ни хотел Club Valtur Colonna Beach 4* и до 11:00 часа за останалите хотели. Трансфер до летище Олбия за полета до София (Терминал 1).


Полетно разписание в местни времена:

неделя София - Олбия 16:00 - 17:00
неделя Олбия- София 18:00 - 21:00

Часовата разлика между България и Италия е  -1 час.ЦЕНА
ДатаСтаяНастаняванеПансион
 1213.00 € 18.09.2016 Standard (max.3 pax) DBL
2 възр.
HB+
 1213.00 € 18.09.2016 Standard (max.4pax) DBL
2 възр.
HB+
 1404.00 € 18.09.2016 Hotel Room DBL
2 възр.
HB+
 1495.00 € 18.09.2016 Hotel Room Sea View DBL
2 възр.
HB+ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • самолетен билет София – Олбия/Сардиния – София с чартърен полет на „BH Air” /цената не включва кетъринг по време на полетите/
  • пътнически и летищни такси /в размер на 90 евро на човек към 12.01.2016/
  • 7 нощувки  на съответния пансион в избрания хотел. За хотел Club Valtur Colonna Beach 4* настаняването е на база обогатен полупансион, включващ минерална вода и вино по време на вечеря (с възможност за пансион FB+ срещу допълнително заплащане**). За този хотел е безплатно и ползването на шезлонги и чадър на плажа /в зависимост от наличността/, a за туристите на агенцията  този хотел предоставя безплатен late check-out до 15:00 часа
  • трансфери летище - хотел - летище (за хотелите в региона на Порто Черво, вкл. в цената трансфер е валиден при мин. 4 души)
  • медицинска застраховка с покритие 10000 евро (с Assistance)


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • допълнителни  екскурзии по желание /закупуват се на място след пристигане/*
  • доплащане за пансион FB+ за хотел  Club Valtur Colonna Beach 4*: 77 Eur на възрастен дете за целия престой 7 нощувки**
  • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г.: 5 евро за 8 дни; за лица от 75 до 80 г.: 14 евро за 8 дни.
  • горивна такса***


*ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА: Възможност за допълнителни екскурзии до "Столицата на лукса" Коста Смералда - Изумрудения бряг, до западното крайбрежие на Сардиния и Алгеро - "Малката Барселона", както и до други уникални за острова архитектурни и природни забележителности. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ. 
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Плащания:
- авансово плащане от 200 евро на човек при записване
- доплащане: до 21 дни преди датата на пътуването (с изключение на резервациите по промоция за ранни записвания, за които плащанията задължително трябва да са според условията в съответната промоция)

2.Необходими данни за всички пътуващи:

2.1. Три имена на латиница по документ за самоличност.

2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.

2.3. Номер на документа за самоличност и дата на валидност.

2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.
3. Анулационни срокове:
3. 1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 31 дни преди датата на пътуването.
3.2.  При анулация по - малко от 31 дни преди датата на пътуването се дължи на неустойка в размер на:
- Ако направената анулация е от 30 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер 200 Eur на човек.
- Ако направената анулация е от 21 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70%  от цената на пътуването.
- Ако направената анулация е 14 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.


*** УТОЧНЕНИЕ:: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 500 долара на тон; Олбия: 500 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,15 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. 


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
- авиокомпания BH Air
- седалище и адрес: София, Ул. Дякон Игнатий № 7
- номер на лиценз: BG 19
- тип самолет: Airbus 319

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 50. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
- Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели
- Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/. В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - Общи условия по застраховката, за навременното и правилно използване на застраховката при Вашето лечение.
14/06/А

/2Резервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.