ваканции в разгара на лятото- резервирайте при нас!

НОВА ГОДИНА 2019 В KOPAONIK 3* Луковска баня



 

 



хотел KOPAONIK 3*



Lukovska Banja  се намира в Южна Сърбия, на източната част на планината Kopaonik. Със своите 681 м надморска височина представлява най-високата баня в Сърбия. Климатът е умерено-континентален с голям брой слънчеви дни.

Характеризира се голям брой минерални извори, недокосната природа и чист планински въздух. По брой на минералните извори, различен състав и температура, голям капацитет 100 л/сек попада сред най-богатите на Земята.

В Луковкса баня може да се настаните в два хотела "Kopaonik"  и "Jelak", които предлагат настаняване в удобни стаи, съвременни медициснки и Wellness процедури, басейни с термална вода и други. Своята ваканция можете да проведете активно, сред много хубава природа, занимавайки се със спорт, или посещевайки културно-исторически паметници. На вас оставаме да изберете това, което ще ви донесе идеален  отдих!

За вашите семинари ние  разполагем със зала със 100 места.



ХОТЕЛ KOPAONIK 3*

www.lukovskabanja.com

Hotel Kopaonik - 3* е построен през 2000 година, като първия модерен обект за настаняване с 50 стаи. Хотелът е реновиран през 2014 година, когато е построено и ново крило с 13 стаи и 4 апартамента и външен басейн с топла минерална вода.  В приземието на хотела се намира медицинския блок, Wellness центъра и топлата връзка с вътрешния басейн с термална вода. В рамките на хотела се намират Кафе-бара и фитнес-зала. Удобните стаи с две и три легла са мебелирани с отделни легла или спални. Всички стаи са с баня, кабелна телевизия, телефон, балкон (освен мансардния етаж).




НОВА ГОДИНА 2019

                  

 ВИД НАСТАНЯВАНЕ
       3 НОЩУВКИ                                           
В ДВОЙНА СТАЯ СТАНДАРТ         
239 ЕВРО
В ДВОЙНА СТАЯ КОМФОРТ
259 ЕВРО


 ЦЕНАТА Е В ЕВРО НА ЧОВЕК И ВКЛЮЧВА:

3 нощувки в съответната стая  ( ТВ, халати, сешоар)

закуска, обяд и вечеря

2 Гала вечеря с музикална програма и неограничено колчество  местни напитки

Ползване на Wellness center (3 days): солна стая (халотерапия), парна баня, тепидариум, сауна, тропически душ, джакузи.

ползване на вътрешен и външен басейн с минерална вода.

Доплащане 15 евро/ден за единична стая
намаления:

деца под 5 г- безплатно

деца 5-10 г- 50 % намаление



Wellness центърът в хотел Копаоник е ново, модерно съоръжение и представлява  комплекс, в който по естествен начин се повишава общото здравословно състояние на духа и тялото. Всичките благотворни свойства на водата, парата и топлината са в служба на  отпускането и освобождаване от ежедневния стрес. В приятната обстановка на Wellness центъра са на разположение:  
Солената стая (Халотерапия) - помещение направено от каменна сол, което има лековит микроклимат подобен на природните солени пещери. Въздухът е наситен с най-финни солени честици с многобройни микроелементи, които влияят положително върху човешкия организъм, така че се препоръчва не само на лицата със здравословни проблеми, а и на лица и спортисти с цел релаксация.        
Тепидариум – е помещение с пейки които са загряти от 37°C до 39°C, съответно приблизително до температурата на човешкото тяло. Лежейки на пейките мускулите се отпускат, както и цялата нервна система. Тепидариумът се препоръчва като подготовка преди да влезете в парната баня.
Тропически дъжд - или душ с насочена водна струя върху определени части на тялото под определен натиск. Той действа положително при главоболие и мигрени, при напрежение в раменете и врата, при лека депресия и световъртеж.           
Парна баня - или хамам представлява процедура в горещо затворено помещение с пара, която предизвиква изпотяване и освобождаване от токсините. Правилното ѝ използване продължава от 10 до 20 минути, след което следва душ с прохладна до студена вода.     
Сауна - В сауната се използват много високи температури, с цел да се отпуснат мускулите и да се предизвика силното изпотяване и изхвърляне на токсините. Пребиваването в сауната стимулира естествените процеси на изцеление на организма и намаляването на болките в ставите и мускулите.
Джакузи ваната - хидромасажът е най-полезния вид масаж, тъй като водата поема ролята на "масажист", комбинирайки топлина и натиск. Натискът, с които водните струи третират определени части на тялото са синхронизирани така, че да предоставят максимален ефект при отпускането.

Резервирай



 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.