ГЕРГЬОВДЕН В МАКЕДОНИЯ-ОХРИД - цени от 27 евро закуска и вечеря в 4* хотел Sileks

БЕЛИ УЧИЛИЩА 2014 - Хотелски комплекси БОР и ЕДЕЛВАЙС 3*, Боровец

alt

БЕЛИ УЧИЛИЩА 2014
цени от 119 лв. за 5 НВ
Къде се намира: Хотелските комплески "Бор" и "Еделвайс" са първите построени хотели в престижния планински курорт Боровец и са разположени в стария център на курорта. Намират се на около 600 м или 10 минути ходене пеш до ски съоръженията.

Стаите: Хотел Бор разполага с 48 двойни стаи, 3 стаи лукс и 3 стаи с кухненски бокс, и предлага на своите гости 24-часово обслужване на рецепция с отлично подготвен персонал, предоставящ разнообразна информация за всичко, което предлага кк Боровец за Вашата незабравима почивка. Подходящ е за семейни и индивидуални почивки, семинари и спортни отбори.

Хотелски комлекс "Еделвайс" разполага с :71 двойни стаи и 3 студия.
Хотелската част е реновирана през 2004 г.

Ресторанти & Барове: Хотелски комплекс Бор разполага с ресторант от 120 места с най-красивата гледка към пистите, лоби бар.

Хотел Еделвайс разполага с ресторант със 150 места и дневен бар.

Спорт и развлечения: масаж и сауна намиращи се в х-л "Еделвайс", детски игри, билярд, възможност за WIFI-достъп за безжичен интернет във фоайето на хотела, открит паркинг и таксиметрови услуги.

Плюс: Хотел Бор предлага конферентна зала с 35 места, а Еделвайс - конферентна зала с 50 места.

УЧЕНИЧЕСКИ ГРУПИ  - БЕЛИ УЧИЛИЩА
Хотели «Бор» и «Еделвайс»
01.12.2013 – 31.03.2014
1. Настаняване на групи – 40 деца :
 5 дни
Деца до  12 години-119 лв.
От 12 до 16 години  -129  лв.
За придружител 149  лв
Цената е на човек и включва:  -5 бр.  нощувка в двойна стая, закуска и вечеря ; - хотелска застраховка и туристически данък;
- интернет , паркинг , ДДС;

Доплащане : на ден с 4 лв за обяд в ресторанта или 2,50 лева за  сух пакет
БОНУС::  - на 15 пълноплащащи - 1 безплатно място за ръководител

ОФЕРТА

Ученически екскурзии

01.09. /30.11.2013

 

Целодневни турове

Tур връх ,,Мусала" - интензивно натоварен

В категорията на целодневните турове в региона сме включили изкачването на Балканския първенец връх Мусала - 2925 метра надморска височина. Тръгва се в 8.45ч. от Хотел Бор, качване с  лифт до връх Ястребец, по пътеката до хижа Мусала, след това заобикаляйки ,,Мусаленски езера'' се достига до заслона ,,Еверест'', намиращ се в непосредствена близост с живописното ,,Ледено езеро'' - 2709 метра надморска височина. Едно от най високите езера не само в България, но и на целия Балкански полуостров. След около 40 мин. натоварен преход се изкачваме на Балканския първенец. Прибирането се извършва по вече изминатия маршрут, обратно до връх Ястребец, с лифт до долна станция и Хотел Бор. Време около 7 часа. – Общо 40 лв. за Водача на групата.


Tур връх ,,Мальовица" - интензивно натоварен

Тръгване от Хотел Бор до планинска база Мальовица, с осигурен транспорт. Маршрута минава край хижа Мальовица и продължава до самия връх Мальовица, от където се разкрива величествена панорама към Рила  и манастирската гора. Връщане по същия маршрут до базата и прибиране в курорта Боровец. –

 

Tур връх ,, 7-те рилски езера" - интензивно натоварен

Начало Хотел Бор. Транспорт до хижа Вада. Турът започва от началото на
Дъновистката патека, до ,,Долното езеро'' и х. ,,7-те Рилски езера”,намираща се непосредствена близост до ,,Рибното езеро”. Маршрутът продължава през ,,Трилистника” и ,,Близнаците” до ,,Бъбрека”. От ,,Бъбрека”,при наличие на достатъчно време и  сили могат да се посетят и останалите две езера ,,Окото” и ,,Сълзата”. В противен случай, чрез обход през платото се достига до Хотел ,,Рилски езера” и от там до хижа ,,Ловна”. От хижа ,,Ловна” обратно до хижа ,,Вада” се достига за около час. От хижа ,,Вада” обратно с транспорт до Боровец.

Маршрут хижа ,, Чакър войвода" - среден

Тръгване от Хотел Бор. Качване с лифт ,,Ситняково експрес'', след това до хижа „Чакър войвода”. В този регион е възможно да се посети и местността „Саръ гьол” и двореца, намиращ се в съседство ( двореца ,,Саръ гьол”). Връщането става по обходен маршрут, през местността ,,Благата вода'', покрай коритото на Мусаленска Бистрица, обратно до ,,Ситняково експрес'' и след това с лифта до курорта. Време около 6 часа.

 

Полудневни турове

Маршрут ,,Черната скала" - лек

Тръгване от Хотел Болр, през старата пътека на горското училище, разклона за ,,Гвардейска поляна'' до местността „Черната скала”. Там се почива и след това по обратния маршрут до Хотел Бор. Времетраене около 5 часа.
Маршрут хижа Шумнатица - лек

Тръгване от Хотел Бор, през горско училище, тенис корт ,,Бороспорт'',  до хижа ”Шумнатица”. След почивка се връщаме по обиколен маршрут обратно до Хотел Бор. Времетраене около 5 часа.

Маршрут ,,Ситняковска скала" - лек

Тръгване от хотел Бор. Качване с лифт ,,Ситняково експрес'', от там покрай двореца ,,Ситняково'' и по ситняковския път, обратно до курорта Боровец. Времетраене около 3-4 часа

Маршрут ,,Екопътека Бели Искър" - лек

 

 Игри

Волейбол - терена е пред Хотел Бор.

Бадминтон - Цената включва ползване на игрище и аксесоари.

Пейнтбол - игрището е изградено в близост на Хотел Рила. Осигурени са пушки, желатинови топчета, оръжие и защитна екипировка. -20лв. на човек-/на час

Тенис на корт - терена е пред Хотел Бор

Футбол на малки врати – терена е пред хотел Бор

Стрелба с лък, въздушна пушка и пистолет

Конна езда - използват се специално обучени за целта коне, а за по малките и понита. Вариантите за наемане са почасови, полудневни и целодневни маршрути в района на комплекса. Като опция може да се предложи и пикник. – Цените са в зависимост от желаещите туристи.

 

 

Екскурзии

1.Маршрут: кк Боровец- Рилски Манастир -кк Боровец
Рилски Манастир (1 ден)
– най-големият и най-красивият български манастир с автентична архитектура и фантастични стенописи, разположен в сърцето на Рила планина. В музея на манастира са изложени уникални колекции от стари ръкописи, документи, икони, скъпоценности, шедьоври от дърворезба, енографска изложба на платове и килими и библиотека, съдържаща над 16 000 тома.

- Разстоянието е 191 км

2.Маршрут: кк Боровец- гр.Самоков -кк Боровец
Самоков и околностите:

Исторически музей
етнографска експозиция – фолклорно изкуство от самоковския регион,  възрожденска експозиция и колекция свързана с революционното движение.
Сарафската къща
/сараф - банкер/ - къщата е построена през 50-те – 60-те години на XIX век. Този вид къщи са функционирали като банки, офиси, администрации. Напълно автентични са дърворезбите по таваните и декоративната украса на салона.
Байракли Джамия
- Джамия Йокуша или както е известна днес Байракли джамия, е една от най-старите джамии в града и единствената запазена до днес. След реставрацията джамията е отворена като музеен обект и е паметник на културата от национално значение.
Девическият манастир “Покров Богородичен”
- девическият манастир в Самоков започва своя живот около 1772 г. като малко девическо монашеско общежитие. В средата на ХІХ век там вече живеят повече от сто монахини и послушнички. Още от създаването си женският метох става средище на духовност и просветителство. Женският метох е едно чудесно място в Самоков, запазило тайнствената атмосфера на духовност, бунтовност, смирение.
Бельова църква
– образец на възрожденската архитектура, живопис и дърворезба. Тук се съхраняват мощите на св. Симеон Самоковски, покровител на Самоков.

- Разстоянието е 19.5 км
30/08/АРезервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.