ранни записвания до 31 март - до 30 % намаление

RAMADA PLAZA THRAKI 5* , АЛЕКСАНДРOПОЛИС
alt

Лято 2017

RAMADA PLAZA THRAKI
Лято 2014 

altaltaltalt

Къде се намира: В западния край на Александруполис, с идеално разположение на морския бряг, е създаден един нов и прекрасно оборудван свръхлуксозен хотелски комплекс.

Стаите: Всяка една от 140 стаи Thraki Palace (128 стандартни & 12 екзекютив), декорирани с висша естетика и високо качество, разполага с централна климатична инсталация, TV & video по запитване, автоматична телефонна линия с възможност за връзка PC, free internet service, mini bar и 24-часово обслужване room service, laundry, safe - deposit box и baby sitting service.
Всяка от сюитите е 70 кв.м. с аристократична мебелировка и с уютна атмосфера и разполагат със спалня, баня с тоалетна (с душ и джакузи), дневна стая с трапезария и оборудвано бюро.
Наслаждавайте се на всичко това заедно с голямата веранда и прекрасната гледка към басейна и към Егейско море.

Ресторанти & Барове: основен ресторант 'Allegro', Piano Bar - Cafe “Thalassa”, Pool Bar.

Спорт & SPA: Тhraki Palace Thalasso & Wellness Spa е създаден с тънък вкус, елегантност и хармония и във всяко свое кътче отразява бодрост, красота и отдих. Отличните съвременни съоръжения с обща площ 2400 кв.м. са на разположение на всеки посетител на центровете за добро здраве и spa. Отговарят на нуждите и изискванията на всички клиенти, щадят околната среда, тъй като използват слънчева и геотермична енергия.

Конференции и събития: Thraki Palace е идеално място за организиране и провеждане на конференции, семинари, изложби, но и други различни обществени мероприятия.
Конферентният център на Thraki Palace е най-големият и безупречно организиран център в областта, отговарящ на европейските изисквания за функциониране, оборудване и сигурност.
В луксоните партерни зали на конферентния център с общ капацитет от 2300 лица, се предлагат най-съвременни конферентни съоръжения с множество помощни помещения, пълно аудиовизуално оборудване и център за симултантен превод, снабден с модерна технология, секретариат, изложбени зали, кабинети за участниците, фоайе, самостоятелен вход и паркинг.
10/mРезервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.