от 1 май ОТПАДАТ всякакви изисквания за влизане на територията на ГЪРЦИЯ! Няма да е необходимо да се предоставят ваксинационни сертификати или отрицателни тестове!

Кабо Верде – райският остров на Африка 2022, 2023
Въздушен транспорт

  Вижте оригиналното изображение

 цени от 2318 лв. за 7  нощувки

директен чартърен полет от София


ПРОГРАМА

Дати на заминаване


23.10.2022
2 318 лв12.11.2022
2 318 лв03.03.2023
2 318 лв


ДЕН 1

Директен чартърен полет от София до остров Сал, Кабо Верде в 09:00 ч. Пристигане на острова в 13:45 ч. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване и нощувка.

ДЕН 2

Закуска. Информационна среща за запознаване с допълнителните екскурзии на място. Свободно време. Нощувка.

ДЕН 3

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане.
Обиколка на Остров Сал (55 евро — заплаща се предварително).
Днес ще имате цял ден на разположение за разглеждане на остров Сал. Обиколката ще започне от прекрасния плаж Igrijinha, след това ще посетим безлюдните плажове на Монте Леао през залив Murdeira, където ще видим малкия град Palmeira с неговото търговско пристанище. Ще имаме възможността да посетим естествените басейни на Арагон и Буракона. Пътувайки на  Изток, ще пресечем Зоната на Миражите — Terraboa, където ще преминем през местата за култивиране на местната продукция. След това стигаме до солниците на Педра де Луме, където ще бъде сервиран обяд, докато се наслаждаваме на невероятната гледка от вулкана. Кратка спирка в столицата Еспаргос. В края на обиколката, спирка на красивия Dune Beach "Понта Прета", където ще има възможност за плаж. Завръщане в хотела.
Нощувка.

ДЕН 4

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане.
Салина Релакс — "SPA във вулкан" (55 евро — заплаща се предварително).
Името на остров Сал означава „Остров на солта“. Тук няма планини, само кратер (Педра де Луме) на изгаснал вулкан, чиято основа е образувала естествен солник. Океанската вода, достигаща до дъното на кратера чрез подземни канали, се изпарява, оставяйки дебел слой от сол. Посещава се Crioula Beauty Center, където красивата природа, тишината и спокойствието допринасят за удоволствието и релакса на гостите. Тук ще имате възможността да направите кална баня или масаж със сол, да се потопите в басейни с морска вода с различна концентрация на соленост. В малките басейни, благодарение на високата соленост, тялото Ви ще се задържа на повърхността, сякаш гравитацията я няма. Водите на солните мини на известния вулкан на Педра де Луме са 25 пъти по-солени от океана и имат терапевтични и лечебни свойства.
Нощувка.

ДЕН 5

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане:
“Cabo Verde Night” — Автентична шоу програма с включена вечеря на бюфет и напитки (алкохолни и безалкохолни — бира и вино).
Вечерята е с типични за островите ястия и грилована риба. Цена — 35 евро на човек. Час на тръгване: 19:30 ч. Ще се насладим на местни танци типични за островите и музика на живо. Вечерята се провежда в ресторант Chez Benvass Santa Maria Restaurant.
Нощувка.

ДЕН 6

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Quadтур (85 евро на човек — заплаща се предварително).
По време на тура с quad, пред Вас ще се открият пейзажи и незабравими гледки, трудни за достигане с други превозни средства. Ще имате възможност да се насладите на многоцветните пейзажи на острова: черни пътища, глина, пустини от вулканична скала, златисти плажове и диви дюни. Продължителността на тура е между два до четири часа.
Нощувка.

ДЕН 7

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Катамаран (65 евро — заплаща се предварително).
На катамаран "Арматоре" ще се насладите на една страхотна морска разходка. От пристанището на Palmeira се достига до красивия залив на Murdeira, където след пускане на котва, ще имате възможност да плувате, да се гмуркате и да пробвате дънен риболов. Обяд на борда.
Нощувка.

ДЕН 8

Закуска. Освобождаване на стаите и трансфер до летището за полет в 10:45 ч. от остров Сал до София. Пристигане на летището в София в 22:50 ч.

 ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:


 Самолетен билет за полет София - Остров Сал, Кабо Верде - София с включени летищни такси и багаж в размер на 20 кг на човек
➤ 7 нощувки в избраният хотел на съответния пансион
➤ Трансфер летище-хотел-летище
➤ Водач, който ще придружава групата по време на престоя
➤ Информационна среща в избрания хотел за планиране на екскурзиите
➤ Медицинска застраховка с покритие Ковид


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Секюрити такса, необходима за влизане в Кабо Верде — 31 евро
➤ Разходи от личен характер
➤ Храна, напитки и услуги, неупоменати  в програмата
➤ Застраховка „Отмяна на пътуване "
➤ Такса гориво — обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)


ПОЛЕЗНО:

Преди отпътуване за Кабо Верде трябва да се регистрирате и заплатите с карта "секюрити такса" 5 дни преди пристигане - TSA на следния линк  https://registration.cv.zetes.com  - 31 euro;ХОТЕЛИ ЗА ИЗБОР ПО ПРОГРАМАТА:

Oasis Salinas Sea 5*

КАБО ВЕРДЕ, ОСТРОВ САЛ

 

цена от
3 323 лвна човек за 8 дни

Morabeza 4*

КАБО ВЕРДЕ, ОСТРОВ САЛ

 

цена от
3 159 лвна човек за 8 дни

Dunas De Sal 4*

КАБО ВЕРДЕ, ОСТРОВ САЛ

 

цена от
2 625 лвна човек за 8 дни

The Hotel Ouril Pontao 3*

КАБО ВЕРДЕ, ОСТРОВ САЛ

 

цена от
2 318 лвна човек за 8 дни

HILTON CLUB CABOVERDE 5*

КАБО ВЕРДЕ, ОСТРОВ САЛ

 

цена от
3 129 лвна човек за 8 дни

Riu Palace(adults only) 5 *

КАБО ВЕРДЕ, ОСТРОВ САЛ

 

цена от
3 106 лвна човек за 8 дни

Riu Funana 5*

КАБО ВЕРДЕ, ОСТРОВ САЛ

 

цена от
2 930 лвна човек за 8 дни

Halos Casa Resort 4*

КАБО ВЕРДЕ, ОСТРОВ САЛ

 

цена от
2 523 лвна човек за 8 дни

 19/МРезервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.