ПОСЕТЕТЕ НОВИЯ САЙТ - www.delmondo.bg

Къща за гости ПЛЕВНЯТА, БАНСКО

plevna%207.jpgВ БАНСКО ЗА УИКЕНДА...Къща Плевнята гр. Банско предлага 4 спални и 2 двойни стаи, всяка стая е с отделни баня и тоалетна/гостна стая/механа/ 

Предлагаме двор с барбекю, механа обзаведена с кухненско оборудване, което можете да ползвате самостоятелно или ние да Ви приготвим вкусна трапеза, муз.уредба, 1 тоалетни и камина. Безплатен WiFi. Локално парно, телевизори в стаите. Разполагаме с паркинг . Къщата се намира на 10 мин.от центъра,стария град, черква св.Троица на 200 метра.от ски лифт Юлен. Микробус за транспорт до пистите и ски обурудване.


Къща за гости Плевнята предлага домашно приготвена с натурални продукти вечеря при заявка и срещу допълнително заплащане.


Село Баня с минералните си извори е на 5 км от къщата, както и голф игрище Пирин. Летище София се намира на 160 км от къща за гости Плевнята. Срещу допълнително заплащане може да се организира трансфер.


цени 2024 г.

Апартамент за двама и дете 120лв. 
Апартамент за 4 души 250лв.      
Къща за 10 възрастни +2деца 650лв.
Къща 16 възрастни +2деца 900лв.
Закуска 16лв.
Вечеря с включени напитки 55лв.


altaltaltaltaltaltРезервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.