ЧЕРЕН ПЕТЪК - KRATIS 4 * НОВА ГОДИНА -10 % НАМАЛЕНИЕ

Къща за гости ПЛЕВНЯТА, БАНСКО

Галерия от снимки на това място за настаняванеВ БАНСКО ЗА УИКЕНДА...Галерия от снимки на това място за настаняване Галерия от снимки на това място за настаняване Галерия от снимки на това място за настаняване Галерия от снимки на това място за настаняване Галерия от снимки на това място за настаняване 

Къща Плевнята гр. Банско предлага 4 спални и 2 двойни стаи, всяка стая е с отделни баня и тоалетна/гостна стая/механа/ 

Предлагаме двор с барбекю, механа обзаведена с кухненско оборудване, което можете да ползвате самостоятелно или ние да Ви приготвим нещо за ядене, муз.уредба, 1тоалетни и камина. Безплатен WiFi. Локално парно, телевизори в стаите. Разполагаме с паркинг . Къщата се намира на 10 мин.от центъра,стария град, черква св.Троица на 200 метра.от ски лифт Юлен. Микробус за транспорт до пистите и ски обурудване.


Къща за гости Плевнята предлага домашно приготвена с натурални продукти вечеря при заявка и срещу допълнително заплащане.


Село Баня с минералните си извори е на 5 км от къщата, както и голф игрище Пирин. Летище София се намира на 160 км от къща за гости Плевнята. Срещу допълнително заплащане може да се организира трансфер.


цени 2021 г.

наем на къща за 10 възрастни + 2 деца - 400 лв/ден

наем на къща за 12 възрастни + 3 деца - 450 лв/ден

наем на апартамент -70 лв/ден


Галерия от снимки на това място за настаняванеРезервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.