РЕЗЕРВИРАЙТЕ СВОЯ ПРАЗНИК С НАС!

НОВА ГОДИНА 2022 ЕТНО КОМПЛЕКС " НИШАВСКА ДОЛИНА" ПИРОТ
alt

 

 ЕТНО КОМПЛЕКС " НИШАВСКА ДОЛИНА" ПИРОТЕтно комплекс "Нишавска долина" е луксозен и уникално интересен туристически комплекс в Пирот, на 2 километра от центъра на града, на път за Димитровград и София - столицата на България / 88 км /.


Този нов туристически комплекс в Пирот се разпростира на десетина хектара и включва каменна облицовка с плочки към централната част, както и красиво подреден мост над реката, който напълно отразява името на обекта.


В момента туристическият комплекс "Нишавска долина" в Пирот разполага с около 30 удобни легла ( апартаменти тип студио) в луксозно оборудвани и добре декорирани 5  къщи с оригинална сръбска архитектура - бели фасади, камък, греди от масивно дърво и ковано желязо. Къщите са заобиколени от морава и цветя и се състоят от два просторни апартамента, които са много подходящи за семейства, туристи или гости, пътуващи с цел бизнес. Всяко студио разполага с просторна всекидневна, капацитет 2-5 човека, 2-3 легла с приятни антиалергични постелки, паркет и килими, LCD телевизор, удобни бани с душ, тераса с изглед към централната част - площад и ресторант. Уникалният туристически комплекс „Нишава долина“ със своето съдържание и концепция напълно оправдава статуса на тази историческа единица и осигурява на посетителите приятен престой с разнообразие от автентични преживявания на добре запазено наследство и отлично обслужване. Туристическият комплекс Нишавска долина в Пирот е империя на отличната храна, приготвена с пресни съставки от местно производство, която е отлична за домашни напитки - ракия и вино.


Комплексът включва бар, ресторант с камина с около 200 места, кафене със 150 места, множество етнографски детайли и няколко изключителни оригинални пиротски килимчета, изба за вино-ракия, месо на скара, сушилни за пушено месо, работилници на стари занаяти, като пиротска керамика или тъкане на известни пиротски килими и др. Предвижда се изграждането на открит плувен басейн и СПА център.НОВА ГОДИНА 2022

31/12 /2021 г-02/01/2022

не се изискват ваксини и тестове за пътуване в Р СЪрбия*Цената включва:

2  нощувки със закуски,

празнична вечеря на 31.12  с богато меню, неограничени напитки и жива музика в ресторанта,

празнична вечеря  РЕПРИЗА на 01.01  с богато меню, неограничени напитки и жива музика в ресторанта,

паркинг,  хотелска застраховка,  туристическа такса.

                           вид настаняване          
                              цена                    
легло в двойна стая/апартамент тип студио
330 лв.
дете   до 9,99г
безплатно
дете 10-15 г.
165 лв.

alt

altaltalt

altalt

Резервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.