ЧЕРЕН ПЕТЪК - KRATIS 4 * НОВА ГОДИНА -10 % НАМАЛЕНИЕ

Круиз по НИЛ, ЕГИПЕТ + Хургада 2021

b_150_100_16777215_00_images_stories_Oferti_regina_1_.jpgЦЕНИ ОТ 699 евро за 20.10.2021Египет,  Хургада


 

altaltalt

 


Пътувай с най-луксозните кораби по Нил – чистота, ред, перфектно обслужване и страхотна храна

 Hawaii-Riviera-Aqua-Park_101.1 Hawaii-Riviera-Aqua-Park_6.2 Luxor_1 Luxor_2 Egypt_2.1 

Круиз

"По стъпките на Фараоните" с вътрешен полет


С  изобилието си от бели плажове и кристални води Хургада е отлична целогодишна плажна дестинация. Зашеметяващите коралови рифове и идеалните за уиндсърфинг, гмуркане и шнорхелинг тюркоазени води на Червено море са превърнали Хургада от малко рибарско селище в най-посещавания и най-известния курорт на Египет. С лесния си достъп до прекрасни островчета и Източната Арабска пустиня, Хургада всяка година примамва хиляди европейски туристи. Посетителите се влюбват в спокойната и лежерна атмосфера, топлото слънце, отличителните цветове на планинския пейзаж, храната, хората, оживените сергии на местните пазари, залезите и най-вече, бистрата вода гъмжаща от живот.


Програма

Кайро – Круиз по река Нил – Хургада


Програма за дати на заминаване:

22.09; 06.10; 20.10 и 03.11.2021 г.


Първи ден (сряда): София - Кайро (включени сух пакет за обяд и вечеря в ресторанта на хотела)


Среща на Летище София, Терминал 1 за директен чартърен полет до Кайро изпълняван от BH Air. Кацане на летище в Кайро и посрещане от фирмата партньор на място.


Еднодневна екскурзия в Кайро (включено в цената)


Ще посетите Историческия музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. В музея са изложени повече от 12 000 артефакта от всеки период на египетската история. Ще имате възможност да видите и типичен магазин за папируси. Включен обяд сух пакет.


След екскурзията в Кайро. Трансфер до хотел в Кайро, настаняване. Вечеря в хотела. Нощувка.
Втори ден (четвъртък): Кайро – Асуан (Включени закуска, обяд и вечеря)


Закуска. Полудневна екскурзия до едно от най-забележителните чудеса на света – Египетските пирамиди, които пленяват със своето величие и мистериозност. От площадката в Гиза ще се насладите на гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса. Ще посетим и местен търговец на парфюми.


Включен обяд в ресторант в близост до Пирамидите.


Трансфер до летището в Кайро за полет до Асуан изпълняван от Egypt Air. Кацане на летището в Асуан.

Трансфер до 5* речен круизен кораб на база пълен пансион /закуска, обяд и вечеря/.


Настаняване. Вечеря и нощувка на борда на кораба в Асуан.


Трети ден (петък): Асуан (Включени закуска, обяд и вечеря)


Закуска.


Полудневна екскурзия, на която ще посетим на Високата стена (High Dam) на язовир Насър. Асуанската язовирна стена, която прегражда река Нил, е открита през 1970 г. Строителството ѝ няколко пъти е отлагано, поради политически съображения и заради необходимостта от преместването на важни археологически обекти, като храма Абу Симбел. Туристическата обиколка продължава до незавършения обелиск. Висок 42 метра и тежащ почти 1 200 тона, този великолепен паметник никога не е бил издигнат. Изоставен е в скалата, в която е бил изсечен още в древността, заради появила се пукнатина. Екскурзоводската програма ще приключи с Храма на Изида (Philae Temple). Първоначално той се е намирал на о. Филае, който днес е залят от водите на яз. Насър. Храмът е спасен и пренесен на о. Агилика, благодарение на мащабната спасителна операция на ЮНЕСКО.


След обяд имате възможност за обиколка Ботаническа градина и Нубийско селище, където любезните домакини ще ви изненадат приятно със свеж чай от каркаде. Екскурзията е пожелание и срещу допълнително заплащане.


Вечеря и нощувка в Асуан.


Четвърти ден (събота): Асуан - Едфу (Включени закуска, обяд и вечеря)


Закуска.


Възможност за допълнителна екскурзия до Абу Симбел


Полудневна екскурзия с автобус до Абу Симбел, разположен на западния бряг на река Нил и на 280 км. южно от Асуан. При строежа на язовир Насър, храмовете са изместени с 65 м по-високо от оригиналното им място. Там се намират двата изсечени в скалите древноегипетски храма с изключително красива и внушителна фасада от времето на Рамзес ІІ, след победата му при Кадеш (около 13 в. пр.н.е). Големият храм е посветен на бога-слънце Ра, на боговете Хор и Птах. Образът на Рамзес доминира в цялостната украса на храма и излъчва божествено могъщество. Съвсем наблизо до Големия храм се намира и т.н. Малък храм или храмът на Хатхор (Hathor) и Нефертари (Nefertari). Това е първият в историята на Египет храм, посветен на царица. В допълнение, големината на женската статуя е същата като на Рамзес, противно на обичаите статуите на жените и децата да са с много по-малки размери. Храмовете са изключителна забележителност, а историята им е повече от впечатляваща. Храмовият комплекс днес е под закрилата на ЮНЕСКО.


Ранния следобед отплаване за Ком Oмбо. Наслаждавайки се на красивите и плодородни брегове на Нил, пътешествието продължава с разглеждане на храмовете в Ком Омбо, които са на 50 км северно от Асуан. Първият комплекс се извисява над река Нил. Построен е в елинистичната епоха, т.е. по време на Птолемеите и представлява необичаен двоен храм – на Собек, богът на крокодилите, и на Хор – богът на соколите. Отплаване за Едфу.


Вечеря и нощувка на борда на кораба в Едфу.


Пети ден (неделя): Едфу – Луксор (Включени закуска, обяд и вечеря)


Рано сутринта посещение на храма в Едфу, който също е посветен на бог Хор – синът на Изида и Озирис. Строежът на храма започва през 237 г. пр.н.е., по време на управлението на Птоломей III и завършва почти 2 века по-късно – през 57 г., по време на управлението на Птоломей XII – бащата на прочутата Клеопатра. Закуска и свободно време на кораба.


Обяд.


Отплаване за Луксор през Есна. В следобедните часове предстои екскурзия до източното крайбрежие на Нил и храмовете в Луксор – най-големият музей под открито небе. Луксор е разположен върху останките на древната египетска столица Тива. Големият храм, посветен на боговете Амон Ра, Мут и Хонсу впечатлява с гигантските си папирусови колони. Той е издигнат от Рамзес II, близо до самите води на Нил.


Вечеря и нощувка на борда на кораба в Луксор.


Шести ден (понеделник): Луксор – Хургада (Включени закуска, обяд и вечеря)


Рано сутринта имате възможност за сутрешна обиколка с Balloon Hot Air в Луксор – по желание и срещу допълнително заплащане.


Закуска


Отправяме се към Дейр Ел Бахри – комплекс от гробници и погребални храмове на царете от Новото царство, разположен на западния бряг на Нил. Ще посетим и Долината на царете (Valley of Kings), където се намират 62 гробници на фараони, една от които е откритата през 1922 г., гробницата на Тутанкамон и изумителният храм на Хатшепсут – първата жена фараон, управлявала Египет две мирни десетилетия. Този комплекс на три нива е истински архитектурен шедьовър. Ще видим колосите на Мемнон – две масивни каменни статуи, изобразяващи седналия фараон Аменхотеп III. Когато били издигнати през 1350 г. пр.н.е. те пазели входа към гробницата на фараона. Обяд на кораба.


Напускане на кораба.


Продължаваме с посещение на село Карнак, намиращо се на 2,5 км от Луксор. Това е най-голямото религиозно средище в Древен Египет, което представлява своеобразна витрина на постиженията на египетската архитектура по време на царуването на 30 фараона. Религиозният комплекс се състои от три основни храма и няколко по-малки.


Трансфер до Хургада.


Настаняване в хотел в Хургада на база All Inclusivе/Half Board.


Седми ден (вторник): Хургада (Включени закуска, обяд и вечеря)


След закуска свободно време за плаж и почивка. Възможност за допълнителни екскурзии срещу заплащане. Свободно време в Хургада. (Включени закуска, обяд и вечеря/All Inclusive).


Осми ден (сряда): Хургада


Закуска. Трансфер до летището в Хургада за директен чартърен полет до София, изпълняван от авиокомпания BH Air.


Програма

Хургада – Круиз по река Нил – Кайро

 

Програма за дати на заминаване:

15.09.2021 г., 29.09.2021 г., 13.10.2021 г., 27.10.2021 г. и 10.11.2021 г.


Първи ден (сряда): София - Хургада (Включени обяд и вечеря)


Среща на Летище София, Терминал 1 за директен чартърен полет до Хургада изпълняван от BH Air. Кацане на летище в Хургада и посрещане от фирмата партньор на място. Трансфер до хотел в Хургада, настаняване, нощувка.


Втори ден (четвъртък): Хургада – Асуан (Включени закуска и вечеря)


Рано сутринта (около 05:30 часа) трансфер до Асуан.


Пристигане в Асуан около 14:30 часа. Настаняване на круизния кораб на база изхранване закуска, обяд и вечеря. Нощувка в Асуан. Вечеря и нощувка в Асуан.


Трети ден (петък): Асуан (Включени закуска, обяд и вечеря)


Закуска. Плудневна ексурзия, на която ще посетим Високата стена (High Dam) на язовир Насър. Асуанската язовирна стена, която прегражда река Нил, е открита през 1970 г. Строителството ѝ няколко пъти е отлагано, поради политически съображения и заради необходимостта от преместването на важни археологически обекти, като храма Абу Симбел. Туристическата обиколка продължава до незавършения обелиск. Висок 42 метра и тежащ почти 1 200 тона, този великолепен паметник никога не е бил издигнат. Изоставен е в скалата, в която е бил изсечен още


в   древността, заради появила се пукнатина. Екскурзоводската програма ще приключи с Храма на Изида (Philae Temple). Първоначално той се е намирал на о. Филае, който днес е залят от водите на яз. Насър. Храмът е спасен и пренесен на о. Агилика, благодарение на мащабната спасителна операция на ЮНЕСКО.


Следобяд имате възможност за обиколка Ботаническа градина и Нубийско селище, където любезните домакини ще ви изненадат приятно със свеж чай от каркаде. Екскурзията е по желание и срещу допълнително заплащане.


Нощувка в Асуан.


Четвърти ден (събота): Асуан - Едфу (Включени закуска, обяд и вечеря)


Закуска.


Възможност за допълнителна екскурзия до Абу Симбел на цена от 90 Евро на човек.


Полудневна екскурзия с автобус до Абу Симбел, разположен на западния бряг на река Нил и на 280 км. южно от Асуан. При строежа на язовир Насър, храмовете са изместени с 65 м по-високо от оригиналното им място. Там се намират двата, изсечени в скалите древноегипетски храма с изключително красива и внушителна фасада от времето на Рамзес ІІ, след победата му при Кадеш (около 13 в. пр.н.е). Големият храм е посветен на бога-слънце Ра, на боговете Хор и Птах. Образът на Рамзес доминира в цялостната украса на храма и излъчва божествено могъщество. Съвсем наблизо до Големия храм се намира и т.н. Малък храм или храмът на Хатхор (Hathor) и Нефертари (Nefertari). Това е първият в историята на Египет храм, посветен на царица. В допълнение, големината на женската статуя е същата като на Рамзес, противно на обичаите статуите на жените и децата да са с много по-малки размери. Храмовете са изключителна забележителност, а историята им е повече от впечатляваща. Храмовият комплекс днес е под закрилата на ЮНЕСКО.


Ранния следобед отплаване за Ком Oмбо. Наслаждавайки се на красивите и плодородни брегове на Нил, пътешествието продължава с разглеждане на храмовете в Ком Омбо, които са на 50 км северно от Асуан. Първият комплекс се извисява над река Нил. Построен е в елинистичната епоха, т.е. по време на Птолемеите и представлява необичаен двоен храм – на Собек, богът на крокодилите, и на Хор – богът на соколите. Отплаване за Едфу.


Вечеря и нощувка на борда на кораба в Едфу.


Пети ден (неделя): Едфу – Есна – Луксор (Включени закуска, обяд и вечеря)


Рано сутринта посещение на храма в Едфу, който също е посветен на бог Хор – синът на Изида и Озирис. Строежът на храма започва през 237 г. пр.н.е., по време на управлението на Птоломей III и завършва почти 2 века по-късно – през 57 г., по време на управлението на Птоломей XII – бащата на прочутата Клеопатра. Отплаване за Луксор през Есна. В следобедните часове предстои екскурзия до източното крайбрежие на Нил и храмовете в Луксор – най-големият музей под открито небе. Луксор е разположен върху останките на древната египетска столица Тива. Големият храм, посветен на боговете Амон Ра, Мут и Хонсу, впечатлява с гигантските си папирусови колони. Той е издигнат от Рамзес II, близо до самите води на Нил. Вечеря и нощувка на борда на кораба в Луксор.


Шести ден (понеделник): Луксор - Кайро (Включени закуска, обяд и вечеря)


Рано сутринта, преди закуска, ще имате възможност за полет с Balloon Hot Air, срещу допълнително заплащане.

Закуска. Освобождаване на каютите.


Ще посетим Долината на царете (Valley of Kings), където се намират 62 гробници на фараони, една от които е откритата през 1922 г., гробницата на Тутанкамон и изумителният храм на Хатшепсут – първата жена фараон, управлявала Египет две мирни десетилетия. Този комплекс на три нива е истински архитектурен шедьовър. Ще видим колосите на Мемнон – две масивни каменни статуи, изобразяващи седналия фараон Аменхотеп III. Когато били издигнати през 1350 г. пр.н.е. те пазели входа към гробницата на фараона.


След разглеждане на забележителностите се отправяме към Карнак на 2,5 км от Луксор. Това е най-големият религиозен комплекс в света, своеобразна витрина на постиженията на египетската архитектура по време на царуването на 30 фараона. Религиозният комплекс се състои от три основни храма и няколко по-малки.


Следва трансфер до летище Луксор за полет до Кайро. Пристигане на летище Кайро около 21:30 часа. Трансфер до хотела в Кайро, настаняване. Вечеря и нощувка в хотела в Кайро.


Седми ден (вторник): Кайро (Закуска, сух пакет за обяд, вечеря)


Еднодневна екскурзия в Кайро (включено в цената)


Екскурзията включва посещение на едно от най-забележителните чудеса на света – Египетските пирамиди, които пленяват със своето величие и мистериозност. От площадката в Гиза ще се насладите на гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса. Ще посетите и Историческия музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. В музея са изложени повече от 12 000 артефакта от всеки период на египетската история. Включен обяд (сух пакет). Нощувка.


Осми ден (сряда): Кайро – София (Включена закуска)


Закуска. Трансфер до летището в Кайро за директен чартърен полет до София изпълняван, от авиокомпания BH Air.Пакетната цена е в евро и включва:


Самолетен билет с директен чартърен полет с включени летищни такси; Един салонен багаж до 7 кг. и чекиран багаж 20 кг.; Всички трансфери;


Екскурзия в Кайро – разглеждане на Пирамидите, Сфинкса и Националния Египетски Музей; 4 нощувки на база пълен пансион на борда на круизен кораб 5* от Асуан до Луксор;


1/2 нощувка в Хургада в хотел 5* на база All Inclusive/Half Board


2/1 нощувка в Кайро в хотел в Кайро с включени закуска, обяд и вечеря; Самолетен билет с директен полет от Кайро до Асуан/от Луксор до Кайро;


Посещение на всички обекти и храмове по време на пътешествието с круизния кораб;


Обслужване от местни екскурзоводи придружени с водач от фирмата, който ще осигури превод на беседите по време на всички трансфери и екскурзии по програмата;


Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 20 000 лв и покритие за Covid.

Пакетната цена НЕ включва:


Допълнителни екскурзии;


Напитките на борда на круизния кораб; Лични разходи;


Бакшиши - в Египет е прието да се дават бакшиш. По време на Круиза се дава задължително бакшиш на екскурзовода около 25$ за целия престой;


Входна виза за Египет – 25$ заплаща се на летището в Хургада. При смяна на цената, туристите ще бъдат уведомени своевременно;


Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора;


Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета /ако авиокомпанията наложи такава/.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ


Сахара Парк сафари (само с кацане в Кайро)


Запознанството ви с Египет няма да е пълно, ако пропуснете сафари в пустинята. Ще се впечатлите от скоростното спускане с джипове из дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Предстои ви яздене на камила и възможност да се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята. Ще посетите мини зоопарк и терариум и ще наблюдавате шоу с богата програма (йога, дервиши, ориенталски танци), а вечерта ще имате уникалната възможност да съзерцавате звездите с телескоп — всичко това в една екскурзия с включена вечеря!


ЦЕНА - 50 евро - възрастен / 25 евро - дете до 11.99 г.


Ел Гуна – „Египетска Венеция“ (само с кацане в Кайро)


Ел Гуна се намира на 25 км от Хургада. Оттук започва обиколката с лодка по време на която ще видите делфини, ще плувате и ще се гмуркате в прекрасните води на Червено море и ще се наслаждавате на прекрасните гледки. В цената на екскурзия е включен обяд с безалкохолни напитки.


Към 14.00 връщане в Ел Гуна и разходка с малки лодки из каналите на градчето. Връщане в хотела за вечеря.

ЦЕНА - 50 евро - възрастен / 30 евро - дете до 11.99 г.Абу Симбел


Екскурзията се провежда при минимум 20 записани човека.


Eкскурзия с автобус до Абу Симбел, разположен на западния бряг на р.Нил и на 280 км южно от Асуан. При строежа на язовир Насър, храмовете са изместени с 65 м по-високо от оригиналното им място. Там се намират двата, изсечени в скалите древноегипетски храма с изключително красива и внушителна фасада от времето на Рамзес ІІ (около 13 в. пр.н.е), след победата му при Кадеш. Големият храм е посветен на бога-слънце РА, на боговете Хор и Птах. Образът на Рамзес доминира в цялостната украса на храма и излъчва божествено могъщество. Съвсем наблизо до Големия храм се намира т.н. Малък храм или храмът на Хатхор (Hathor) и Нефертари (Nefertari). Това е първият в историята на Египет храм, посветен на царица. В допълнение, големината на женската статуя е същата като на Рамзес, противно на обичаите статуите на жените и децата да са с много по-малки размери. Храмовете са изключителна забележителност, а историята им повече от впечатляваща. Храмовия комплекс днес е под закрилата на ЮНЕСКО.


ЦЕНА - 90 евро - възрастен / 45 евро - дете до 11.99 г.Вечерно шоу – Звук и светлина на Египетските пирамиди в Гиза


Екскурзията се провежда при минимум 10 записани човекa.


Всеки ден, когато залязва слънцето, оживеният град Кайро и известните пирамиди на платото на Гиза на юг от Кайро биват поглъщат от тъмнината на нощта, но с великото светлинно и звуково шоу оживяват отново с целия си блясък и красота. Туристите имат възможността да се потопят във величието на хилядолетната история. Всяко шоу предоставя на зрителите великолепно изживяване, сред едно от чудесата на древния свят. В един час шоуто ще разкаже историята на великите фараони, техните тайни, легенди и древната им история.


ЦЕНА - 40 евро - възрастен / 20 евро - дете до 11.99 г.


Комбо: Разходка с лодка Флука, Ботаническа градина и Нубийско селище


Отпътуване от кораба с традиционна египетска лодка Флука с голямо платно. Плаване по река Нил и достигане до ботаническата градина на гр. Асуан. Разглеждане на ботаническа градина, кратка пауза сред зелените дървета за чай/кафе. Отплаване от ботаническата градина с моторна лодка по река Нил и достигане до Нубийско село. Разглеждане на комплекс от къщи, където добиваме представа за местния бит и обичаи. Почерпка с местния чай от каркаде. Възможност за временна татуировка с кана (срещу допълнително заплащане). И най-голямата атракция, разглеждане на крокодили, като с по-малките можете да си направите снимка докато го държите. Връщане обратно на кораба с моторната лодка.


ЦЕНА - 40 евро - възрастен / 20 евро - дете до 11.99 г.Полет с балон Hot Air над Луксор


Сутрешна обиколка с Balloon Hot Air в Луксор.


ЦЕНА - 90 евро - възрастен


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ


1.  Плащания:

-Авансово плащане: 30 % от стойността на услугите на човек при записване;

Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване.


2.  Необходими данни за всички пътуващи* :

Три имена на латиница, по международен паспорт;


Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин; Номер на паспорт и дата на валидност.

*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.


  1. 3.    Анулационни срокове:


3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуване.


3.2. При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50% от цената на пътуването.


Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването.


Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.


ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортните разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.


Обменният курс използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1.18.


Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на


пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата в София и Хургада са калкулирани с параметри $780/тон и 1 евро = 1,18 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.


ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.


Забележка: Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Важно: Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверена декларация от не пътуващия родител + копие от нея (а ако пътува с друг придружител – нотариално заверена декларация и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят и акта за раждане на детето, както и копие от него). Тези документи ще послужат пред българските гранични власти.


Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.


Важна информация:


За пътуване до Египет се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.


Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само със запитване и след предварително подадена информация към туроператора.


На територията на Египет е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест!


Забележки:


>>  Посочените цени са ексклузивни за обявения период.


>>  Минимален брой туристи за осъществяване на програмата – 20 човека


>>  Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.


Необходими документи:


Международен паспорт.

Няма санитарни или други специфични изисквания.


Полезна информация:


Някои от допълнителните екскурзии се провеждат при определен минимум. Възможна е промяна на цените на допълнителните екскурзии предлагани на място или анулиране по причини не зависещи от туроператора, като лоши метеорологични условия или подобни.


Възможна е промяна в реда на разглеждане на забележителностите по програмата.


Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 20

(Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 20 дни преди отпътуване).


99/м

Резервирай 
Начало
Промоции
Полезна информация
За нас
Контакти
Условия
Резервации
Море
Планина
Градски Хотели
Еко туризъм
Spa and wellness
Екскурзии
Градски Хотели
Почивки
Корпоративни услуги
Самолетни билети
Застраховки
Круизи
Rent a car
Подари ваучер
Празници
Публикуваната на този сайт информация е с рекламна цел. Съгласно чл.28, ал.2 от Закона за туризма за достоверна се счита информацията, предоставена в офис на "Делмондо – БГ" или на оторизираните агенти.